Deze website gebruikt cookies. OK Info
Terug | Vorige | Volgende

Dans met mij

(0/5)
Dans met mij
Auteur Jojo Moyes
ISBN9789026141386
Uitgeverij
Nieuwprijs € 0
Gewicht 0 gram
Afmetingen 0 x 0 x 0 cm

Ruilen

Van dit boek zijn nog geen exemplaren te ruil aangeboden. Jij kunt de eerste ruiler zijn die dit boek aanbiedt!

Nieuw en tweedehands

Bol.com local_shipping

Beschrijving

Jojo Moyes, auteur van de bestseller 'Voor jou' (verfilmd als 'Me Before You' met in de hoofdrollen Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games) schreef met 'Dans met mij' opnieuw een prachtige en ontroerende roman.

Recensie van Telegraaf Vrouw

table width ="100%"trtddiv class="rating-stars rating-stars--review-summary rating-stars rating-stars--large"span class="rating-stars__value" style="width: 60%;"/span/div/br/brib"Dans met mij is een prachtig verhaal, met goed uitgewerkte verhaallijnen, levensechte personages en herkenbare situaties, dat je in één ruk uitleest.Maar het laat niet diezelfde onuitwisbare indruk achter als de bestseller Een leven na jou."/i/b/td/tableIn een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan le Cadre noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.

Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z'n kop.

'Een absolute tranentrekker die je glimlachend naar je zakdoek laat grijpen.' Daily Mail

Recensies van gebruikers

Meer van deze auteur