help | posttarieven | isbn converteren | links
BoekenRuilen.nlNu 6791 boeken aangeboden
   uitgebreid zoeken
Je bent niet ingelogd. [inloggen]
Boeken
- Aangeboden
- Gevraagd
Account
- Inloggen
- Inschrijven
De overwinning
ik heb dit boek ik wil dit boekVorige Volgende
Ruilen:
2 aangeboden
0 gevraagd
Nieuw en tweedehands:
 • Bol.com
 • Boeken-Tweedehands
 • Proxis.nl
 • Bruna.nl
 • * gratis verzending mogelijk
  titel
  De overwinning
  auteur
  uitgever
  categorie
  isbn 10
  9044302841
  isbn 13
  9789044302844
  datum
  2001
  bindwijze
  paginas
  -
  gewicht
  0 gram
  afmetingen
  - cm
  nieuwprijs
  € 0
  frankeren als
  onbekend
   recensies  
   Geef je mening over dit boek
  door Bibi (31/05/10)
  Als kind had Rhonda Britten een afschuwelijke ervaring: haar vader schoot haar moeder dood, en sloeg vervolgens de hand aan zichzelf. Het duurde jaren voordat ze de verlammende angst, die hiervan het gevolg was, had overwonnen.
  Maar toen het eenmaal zover was, wijdde ze zich aan het helpen van mensen die ook door angsten geplaagd worden. Dit resulteerde in een zelfhulpprogramma, dat inmiddels al het leven van duizenden heeft veranderd.
  Volgens de Amerikaanse schrijfster hebben de meeste mensen last van verlammende angsten, ook als ze ogenschijnlijk vol zelfvertrouwen zijn. Ze zet in dit boek haar methode uiteen waardoor men kan toewerken naar een leven zonder angst. Hierbij put zij uit eigen tragische levenservaringen en uit de ervaringen van mensen die zij heeft behandeld. Het betreffende zelfhulpprogramma bestaat uit twee delen. Het eerste gaat in op de werking van angst en het tweede deel laat zien hoe men angsten kan aanpakken. Het is een sympathiek opgezet boek vol met menselijke verhalen en bruikbare tips en oefeningen. Er staan onder meer aardige stukken in over 'de kringloop van de angst', 'de kringloop van de vrijheid', 'vermomde rivalen', 'angstmeppers' en 'klagende maatjes'. De schrijfster houdt lezingen en is therapeute.
  door Bibi (31/05/10)
  Volgens de Amerikaanse schrijfster hebben de meeste mensen last van verlammende angsten, ook als ze ogenschijnlijk vol zelfvertrouwen zijn. Ze zet in dit boek haar methode uiteen waardoor men kan toewerken naar een leven zonder angst. Hierbij put zij uit eigen tragische levenservaringen en uit de ervaringen van mensen die zij heeft behandeld. Het betreffende zelfhulpprogramma bestaat uit twee delen. Het eerste gaat in op de werking van angst en het tweede deel laat zien hoe men angsten kan aanpakken. Het is een sympathiek opgezet boek vol met menselijke verhalen en bruikbare tips en oefeningen. Er staan onder meer aardige stukken in over \'de kringloop van de angst\', \'de kringloop van de vrijheid\', \'vermomde rivalen\', \'angstmeppers\' en \'klagende maatjes\'. De schrijfster houdt lezingen en is therapeute.
  Boeken-tweedehands.nl
  De zoekmachine voor tweedehands boeken.
  € 2,50
  Tip: de meeste boeken kun je voor minder dan € 2,50 versturen. Zie posttarieven.
  BR op Twitter
  Blijf op de hoogte van de aangeboden boeken. Volg boekenruilen.nl op Twitter!
  (c) 2018 BoekenRuilen.nl | rss | contact